DBN Group onthult zijn voortdurende inspanningen rond internationalisme op de SPACE International Livestock Exhibition in Frankrijk

Consumerinfoline.com

PARIJS, 18 september 2023 /PRNewswire/ — DBN Technology Group (“DBN Group”), de toonaangevende hightech landbouwonderneming, maakte van 12 tot 14 september haar tweede internationale optreden op de Franse SPACE International Livestock Exhibition. Dit markeert een belangrijke mijlpaal in de voortdurende inspanningen van DBN Group om zijn internationale aanwezigheid en reputatie te versterken, terwijl de groep internationale samenwerkingen bevordert en zichzelf vestigt als een belangrijke speler op het wereldtoneel.

“Met deelname aan dit evenement zal de groep ‘s werelds industrietrends op de voet volgen, met als doel innovatief onderzoek en ontwikkeling van wereldklasse, en om technologische en innovatietoepassingen te verkennen, de kwaliteit te verbeteren en klanten te bedienen met als doel het creëren van het eerste merk op het gebied van diergezondheidsbeheer”, aldus Dr. Gao Yanchun, Voorzitter van de ZhaoFengHua Group en Directeur van het onderzoeksinstituut.

DBN Group maakte van de gelegenheid gebruik om de aanzienlijke vooruitgang die het heeft geboekt bij het uitbreiden van zijn mondiale voetafdruk te demonstreren aan de duizenden bezoekers en honderden potentiële partners door zijn dochteronderneming in Nederland op te zetten en Dr. Aalt A. Dijkhuizen, voormalig Voorzitter van WUR, aan te stellen in de groep als strategisch adviseur om zijn internationale strategie verder te versterken.

DBN Group toonde zijn niet-aflatende toewijding aan het demonstreren van zijn capaciteiten, innovatieve prestaties en vooruitgang in verschillende landbouwsectoren, die alle gebieden bestrijken, namelijk diervoeding, diergezondheid en vaccins, fokken, zaden en digitale landbouw.

Bovendien benadrukte het bedrijf de erkenning die het heeft gekregen voor zijn technische uitmuntendheid. De groep deelde zijn prestaties, waaronder prestigieuze onderscheidingen ontvangen voor zijn bijdragen aan de landbouwsector. Deze onderscheidingen onderstrepen het engagement van de groep om vooruitgang in de landbouw te bevorderen. DBN Group is tot nu toe ook actief betrokken geweest bij drie kernsectoren, namelijk voerproductie, varkenshouderij en dierenwelzijn, die belangrijke onderdelen vertegenwoordigen van het streven van de groep naar uitmuntendheid in de landbouw.

“De deelname van de groep aan deze tentoonstelling is gebaseerd op de internationalisering van de sector en productbranding; met een mondiale visie en industrieperspectief communiceert hij met de wereld en creëert samen een toekomst”, aldus Dr. Zhao Yarong, Chief Science Officer van DBN Group.

Het bedrijf heeft met succes dochterondernemingen opgericht in Brazilië en Argentinië, waardoor zijn aanwezigheid in Zuid-Amerika wordt versterkt. De Braziliaanse volledige dochteronderneming, DNBBC Brazil, is met haar unieke onderscheiding gekwalificeerd om onafhankelijk transgene producten in Brazilië te ontwikkelen. Deze mijlpaalontwikkeling onderstreept het vermogen van DBN Group om aan wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeling te doen, door het regelgevingslandschap te navigeren en de commercialisering van GGO’s autonoom te stimuleren met het uitgegeven CQB-certificaat in Brazilië.

Met zijn sterke focus op diervoeding, varkenshouderij, diergezondheid, gewastechnologie, biovoeding en digitale landbouw heeft DBN Group de afgelopen tijd zijn positie als marktleider verstevigd. In 2022 leverde het bedrijf vele indrukwekkende prestaties, waaronder een marktkapitalisatie van € 3,9 miljard, meer dan 30.000 werknemers, € 94 miljoen geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling en maar liefst 41,83 miljoen kg verkochte gewaszaden.

Voor meer informatie over DBN Group ga naar https://www.dbn.com.cn/en/home.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2212311/DBNGroupImage.jpg

rt

SOURCE DBN Group