SpectrumLeaf lanserar COCO: En tobaksfri snushybrid

Consumerinfoline.com

STOCKHOLM, 15 september, 2023 /PRNewswire/ — SpectrumLeaf AB, en banbrytande aktör inom innovativa snusprodukter, tar nästa steg in i framtiden med sin senaste sensation, COCO. Den här unika nikotinpåsen, som lanserats på flera av Europas mest inflytelserika marknader, inklusive Sverige och Schweiz, erbjuder en upplevelse som förändrar spelplanen.

COCO bryter ny mark genom att vara den första nikotinpåse som använder sig av kokosnötsfiber. Denna revolutionerande teknik skapar en unik och kontrollerad frisättning av smak och nikotin, som varar längre.

Felix Sundström, VD för SpectrumLeaf AB, förklarar: “COCO presenterar sig visuellt som den traditionella snuspåsen och erbjuder samma nikotinupplevelse. Men här tar likheterna slut. COCO är 100% fri från tobak och dess gamla snuskaraktär. Vi beskriver det som en tobaksfri snushybrid.”

SpectrumLeafs ambition är att alltid utmana konventioner och skapa unika produkter med konsumenten i centrum. COCO är inget undantag och är utformad för att erbjuda konsumenten en unik alternativ upplevelse, som står i kontrast till både traditionellt tobakssnus och helvita nikotinpåsar. Produkten kombinerar de mest uppskattade egenskaperna från båda världar.

Felix fortsätter att berätta om samarbetet som gjorde COCO möjlig: “COCO hade aldrig kunnat skapas utan samarbetet med Cannadips, som utvecklade den fantastiska formuleringen med kokosfiber och 100% naturliga smaksättningar. Genom att kombinera vår skandinaviska snusexpertis med Cannadips kompetens inom produktformulering och smakteknik, har vi skapat något helt unikt. Vi är också stolta över vårt samarbete med ledande e-handlare som Haypp Group, Snusbolaget.se och Nettotobak.se i Sverige, samt Snushus i Schweiz, som möjliggör att COCO snabbt blir tillgänglig för alla snusentusiaster.”

COCO innehåller endast noggrant utvalda ingredienser, inklusive naturliga smakämnen och certifierad ekologisk palmolja. Våra nikotinportioner är veganska, icke-GMO, glutenfria och sojafria. COCO finns i spännande smaker som Tropical Mango, Clean Peach, Blue Razz och en klassisk Natural Mint. Utforska den fantastiska världen av COCO på deras officiella hemsida, thecocopouch.com.

Om SpectrumLeaf AB

SpectrumLeaf AB är en ledande aktör som specialiserar sig på att erbjuda högkvalitativa nikotinprodukter och CBD-produkter i olika unika format, skräddarsydda för att möta kundernas behov. Företaget driver flera framstående varumärken, inklusive Cannadips – det nikotinfria CBD-snuset, Elevar Hemp – funktionella CBD-strips och Voon – helvita CBD-portioner. För att ytterligare diversifiera sitt produktutbud har företaget nyligen introducerat en banbrytande nikotinprodukt – COCO.

Photo: https://mma.prnewswire.com/media/2209453/COCO_nicotine_pouches.jpg

rt

SOURCE SpectrumLeaf AB